Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Bewolkt, vooral in het midden af en toe (mot)regen


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is op veel plaatsen bewolkt en vooral in het midden van het land (mot)regent het af en toe. In het noorden kan het in de loop van de ochtend opklaren. De maxima liggen rond 9°C. De wind is meest zwak en komt voornamelijk uit zuidwestelijke richtingen, in het noorden uit west tot noordwest.

  Komende nacht is het in het midden en zuiden bewolkt. Lokaal valt er motregen of komt mist voor. In het noorden zijn opklaringen aanwezig en daar kunnen enkele mistbanken ontstaan. De minima lopen uiteen van lokaal -1°C in het noorden tot 8°C in het zuidwesten. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

  Vrijdag is het half tot zwaar bewolkt met in de ochtend eerst nog kans op mist(banken). Het blijft op de meeste plaatsen droog en de maxima liggen tussen 6°C in het noorden en 10°C in het zuidoosten. De zwakke wind wordt oostelijk. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 26/11/2020 08.31 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen


  Wisselend bewolkt, weinig wind, meest droog en middagtemperaturen rond 6°C, met in de nachten lokaal kans op lichte vorst.
  Uitgifte: 26/11/2020 04.15 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Donderdag 03 december tot en met donderdag 10 december
  Grote (80%) kans op een aanhoudend rustig en meest droog weertype met temperaturen rond of onder normaal met een kans op nachtvorst. Aan het einde van de periode neemt een overgang naar een wisselvallig weertype met temperaturen rond of boven normaal en meer wind toe.
  Uitgifte: 26/11/2020 04.15 uur LT