Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Half tot zwaar bewolkt en hier en daar regen


  Verwachting voor vandaag en morgen

  In het oosten en zuidoosten is het bewolkt en regent het af en toe. In het noordwesten komen opklaringen voor en is het overwegend droog. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

  Komende nacht gaat het van het zuiden uit weer regenen, in het noorden zijn er aanvankelijk nog opklaringen aanwezig. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig. Aan het einde van de nacht wordt de wind in het zuidoosten zwak en variabel.

  Morgenochtend trekt er een actief regengebied van zuid naar noordoost over het land, lokaal kan meer dan 20 mm regen vallen. De meeste regen wordt in het zuidoosten verwacht. In de middag klaart het van het westen uit op. Het blijft daarna op de meeste plaatsen droog met maximumtemperaturen die uitkomen rond 20°C. De zuidwestenwind is zwak tot matig, aan zee in de middag en avond vrij krachtig.

  Uitgifte: 17/08/2019 18.49 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen


  Geleidelijk meer zon, overwegend droog en maxima rond normaal.
  Uitgifte: 17/08/2019 03.44 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Zaterdag 24 augustus tot en met zaterdag 31 augustus
  Volgende weekend vrij grote kans (50%) op zomerse temperaturen en veel zon. Daarna loopt die kans terug naar circa 30% en neemt de kans op neerslag iets toe.
  Uitgifte: 17/08/2019 03.44 uur LT