Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Zonnig en in het zuidoosten zomers warm


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is zonnig. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C langs de noordkust tot lokaal 26°C in het zuidoosten. De wind is meest zwak en komt uit een zuidwestelijke richting.

  In de nacht naar woensdag is er weinig bewolking. In de westelijke helft drijven in de loop van de nacht wolkenvelden binnen. Het blijft droog en de minimumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het oosten tot 15°C in het westelijk kustgebied. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind, aan zee kan de wind toenemen naar vrij krachtig.

  Morgen overdag zijn er perioden met zon, maar drijft er ook af en toe bewolking over. In de loop van de middag en avond komen er enkele buien voor, het eerst in het westen. De middagtemperatuur varieert van 20°C in de kustgebieden tot 24°C in het oosten en zuidoosten. Er staat een overwegend matige, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtige wind uit zuid tot zuidwest. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 22/09/2020 15.29 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen


  Wisselvallig en vrij koel weer.
  Uitgifte: 22/09/2020 00.50 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Dinsdag 29 september tot en met dinsdag 06 oktober
  Grote kans (ca. 80%) op een voortzetting van het wisselvallig weertype met geregeld neerslag en middagtemperaturen (ruim) onder de normale waarden. Kleine kans (20%) op een overgang naar warmer en stabiel weer.
  Uitgifte: 22/09/2020 00.50 uur LT