Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Wisselend bewolkt en enkele buien


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is wisselend bewolkt en van het zuiden uit trekken enkele buien naar het oosten van het land. Er is een kleine kans op onweer. Komende nacht zijn er brede opklaringen en komt er lokaal mogelijk nog een bui voor. Mogelijk ontstaat er landinwaarts een enkele mistbank. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De zwakke tot matige wind is westelijk, in het noordoosten aanvankelijk noordwestelijk. In het oostelijk Waddengebied is de noordwestenwind eerst nog vrij krachtig. Geleidelijk draait de wind naar zuid tot zuidwest en neemt aan zee mogelijk toe naar vrij krachtig.

  Zondag overdag zijn er eerst zonnige perioden, met in de kustprovincies kans op een bui. Later ontstaan er steeds meer stapelwolken en kan er lokaal een bui tot ontwikkeling komen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 17°C op de Wadden tot lokaal 23°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind. Aan de kust is de wind af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 15/06/2019 16.57 uur LT

    

 • Meerdaagse verwachtingen


  Maandag en dinsdag droog en zonnige perioden, geleidelijk warmer. Woensdag wordt het waarschijnlijk 25-30°C, maar neemt de kans op onweer toe. Vanaf donderdag of vrijdag koeler en enkele (onweers)buien.
  Uitgifte: 15/06/2019 04.39 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Zaterdag 22 juni tot en met zaterdag 29 juni
  Dagelijks 40-50% kans op een (onweers)bui en een onzekere temperatuurverwachting. Meest waarschijnlijk temperaturen rond de normale waarden voor de tijd van het jaar (20-23°C). De kans op warm en droog zomerweer is 20%.
  Uitgifte: 15/06/2019 04.39 uur LT