Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Wolkenvelden en vooral vanavond en vannacht enkele buien


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vandaag zijn er wolkenvelden maar zijn er ook perioden met zon. Het blijft tot de avond op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 11°C. In de avond trekken enkele buien vanuit het noordwesten over het land. Er staat een west- tot zuidwestenwind. Boven land is deze matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied later af en toe krachtig.

  Vannacht is het half tot zwaar bewolkt en trekken de buien naar het zuidoosten weg. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 1°C plaatselijk in het noordoosten tot 5°C in het zuidwesten van het land. De westelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

  Morgen overdag zijn er naast wolkenvelden ook zonnige perioden en kan er een lichte bui voorkomen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De noordwestenwind is overwegend matig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 02/04/2020 09.48 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen


  Perioden met zon en droog, na het weekeinde tijdelijk kans op wisselvallig weer. De maximumtemperatuur ligt aanvankelijk rond de 10 graden, vanaf zondag duidelijk hoger.
  Uitgifte: 02/04/2020 04.59 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Donderdag 09 april tot en met donderdag 16 april
  Aanvankelijk een zacht weertype, waarbij de kans op wisselvallig weer met 20-40% iets kleiner is dan de kans op een droger weertype 40-60% en temperaturen duidelijk boven normaal. In de loop van de periode groeit de onzekerheid in de temperatuurverwachting en lijken we naar waardes rond normaal te gaan.
  Uitgifte: 02/04/2020 04.59 uur LT