Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Zonnig en warm


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanavond komt er alleen af en toe sluierbewolking voor. De oost- tot zuidoostenwind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. De wind is eerst nog vlagerig.

  Komende nacht is het grotendeels helder, maar lokaal komt er ook sluierbewolking voor. De minima liggen rond 10°C. De wind is oostelijk, matig, aan de kust vrij krachtig.

  Morgen overdag is er opnieuw veel zon en soms komt er ook sluierbewolking voor. De maxima lopen uiteen van 19°C in het Waddengebied tot 25°C in het zuiden. De wind komt uit oost tot zuidoost en is matig tot vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 22/04/2019 17.45 uur LT

    

 • Meerdaagse verwachtingen


  Woensdag nog warm maar al wel kans op een enkele bui. Donderdag overgang naar een koeler en wisselvalliger weertype met van tijd tot tijd regen(buien).
  Uitgifte: 22/04/2019 03.57 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Maandag 29 april tot en met maandag 06 mei
  Aanvankelijk grote kans (ca. 70%) op een wisselvallig weertype met maximumtemperaturen rond of iets beneden het langjarig gemiddelde. Later in de periode afnemende neerslagkansen en mogelijk ook weer warmer.
  Uitgifte: 22/04/2019 03.57 uur LT