Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Toenemende bewolking en lichte regen


  Verwachting voor vandaag en morgen

  In het westen van het land is het bewolkt en valt er af en toe lichte regen. In het midden en oosten van het land zijn er brede opklaringen aanwezig en komt er aanvankelijk nog een enkele (grond)mistbank voor. De zone met bewolking en regen trekt in de loop van de nacht verder oostwaarts over het land. In het westen klaart het vervolgens aan het einde van de nacht weer op. De minimumtemperatuur ligt omstreeks 6°C. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig. In de loop van de nacht neemt de wind aan zee toe naar vrij krachtig.

  Morgen zijn er aan de westkust zonnige perioden. Landinwaarts overheerst de bewolking en schijnt de zon slechts af en toe. Met name in het noorden kan er een lichte bui voorkomen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 10°C. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige wind uit west tot zuidwest. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 18/02/2019 22.47 uur LT

    

 • Meerdaagse verwachtingen


  Overgang naar zacht, zonnig weer met in de nacht en ochtend toenemende kans op mist.
  Uitgifte: 18/02/2019 07.13 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Maandag 25 februari tot en met maandag 04 maart
  Geleidelijk naar ongeveer 60% toenemende kans op wisselvallig weer met meer bewolking en soms regen. De kans is groot (groter dan 90%) dat de temperaturen rond of boven normaal blijven.
  Uitgifte: 18/02/2019 07.13 uur LT