Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Wisselend bewolkt en enkele buien, aan de kust met onweer en hagel


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanochtend is het op veel plaatsen bewolkt en aan de kust en in het noordwesten komen enkele buien voor met onweer, hagel en kans op windstoten van 60-70 km/uur. Landinwaarts, vooral in het zuidoosten, kan er lokaal wat regen vallen. Vanmiddag breekt de bewolking deels en komen er nog steeds enkele buien voor, in de kustprovincies aanhoudend met kans op onweer en hagel. In de middag wordt het ongeveer 7°C. De wind is zuidwest en matig, aan de kust krachtig, mogelijk hard, 7 Bft.

  Komende nacht is er vrij veel bewolking en trekken er buien van west naar oost over het land. Vooral aan de kust is hierbij een kans op onweer. De minimumtemperatuur ligt rond de 4°C. De wind is meest matig uit een westelijke richting, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk hard, 7 Bft.

  Woensdag overdag is het wisselend bewolkt en komen er enkele buien voor met een kleine kans op onweer. In de avond doven de meeste buien uit. De temperatuur komt in de middag uit op ongeveer 8°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, in de ochtend aan de kust nog krachtig tot hard, 7 Bft. In de loop van de dag neemt de wind van het zuidwesten af. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 12/11/2019 07.19 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen


  Vrij koud weer met af en toe zon en iedere dag kans op regen of buien. Middagtemperatuur rond 7 graden en minima rond het vriespunt.
  Uitgifte: 12/11/2019 03.55 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Dinsdag 19 november tot en met dinsdag 26 november
  Kans van 50% op overgang naar een minder wisselvallig weertype met temperaturen rond normaal. Er is een kleine kans op temperaturen (ruim) beneden normaal.
  Uitgifte: 12/11/2019 03.55 uur LT