Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Wisselend bewolkt en enkele buien


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is vandaag wisselend bewolkt met enkele buien, soms met korrelhagel. In het zuidwesten is de buienkans het kleinst. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 8. De wind komt uit westelijke richtingen en is landinwaarts matig, aan zee vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig.

  In de nacht naar zondag is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien over. De minimumtemperatuur ligt tussen 5 °C aan de kust en 1°C in het oosten en zuiden en landinwaarts komt lokaal vorst aan de grond voor. De noordwestelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig.

  Zondag overdag zijn er perioden met zon en komen er nog enkele overwegend lichte buien voor. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De noordelijke wind is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 18/01/2020 06.46 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen


  Rustig, droog weer met af en toe zon. Temperaturen meestal rond of iets boven normaal.
  Uitgifte: 18/01/2020 00.02 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Zaterdag 25 januari tot en met zaterdag 01 februari
  Overgang naar (vrij) zacht, wisselvallig weer met meer wind en iedere dag 70% kans op neerslag.
  Uitgifte: 18/01/2020 00.02 uur LT