Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Wisselend bewolkt en overwegend droog


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Op veel plaatsen hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken en is het droog. Alleen in het noordoosten is het aanvankelijk zwaar bewolkt en valt er af en toe regen. Vanmiddag houden we een afwisseling van zon en wolkenvelden en lokaal zou nog een enkele bui kunnen voorkomen. De maximumtemperatuur varieert van 21°C aan zee tot 24°C in het zuidoosten. De wind is west tot noordwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied eerst krachtig.

  Komende nacht is het wisselend bewolkt en blijft het overal droog. Met een zwakke tot matige zuidwestenwind lopen de minima uiteen van 14°C in het oosten tot 17°C in het westen.

  Morgenochtend is er vooral in de westelijke helft bewolking aanwezig, in het oosten zijn er ook opklaringen. In de middag wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Het blijft vrijwel overal droog en het wordt ’s middags 22 tot 26°C, het warmst in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is matig en neemt langs de kust toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 14/08/2018 09.20 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen


  Donderdag zomers warm, gevolgd door regen- en onweersbuien in de avond en een afkoeling op vrijdag. Daarna overwegend droog met weer oplopende temperaturen.
  Uitgifte: 14/08/2018 04.08 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Dinsdag 21 augustus tot en met dinsdag 28 augustus
  De dagelijkse neerslagkans neemt af van 50% naar 20%. De temperatuurverwachting is onzeker, zonder een duidelijke voorkeur voor koel of warm weer.
  Uitgifte: 14/08/2018 04.08 uur LT