Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Warm en zonnig. Morgen kans op een onweersbui


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is zonnig en het blijft droog. De maximumtemperaturen variëren van 16°C op de Wadden tot lokaal 25°C in het zuiden. De zwakke tot matige wind is noordoost- tot oostelijk.

  Vanavond en komende nacht neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe. Later in de nacht kan er in het zuidwesten een bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C in het noorden en 13°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en draait geleidelijk naar het zuidoosten.

  Morgen overdag zijn er wolkenvelden aanwezig maar zijn er ook flinke zonnige perioden. In de ochtend kan er lokaal een bui voorkomen, hierbij is een kleine kans op onweer. In de loop van de middag neemt de kans op een enkele (onweers)bui vooral in het oosten toe, hierbij is er lokaal kans op hagel en windstoten rond 70 km/u. De temperatuur varieert van 21°C in het westen tot 27°C in het oosten en zuidoosten. In het Waddengebied blijft het met 18°C aanmerkelijk koeler. De wind draait naar het zuidwesten en is matig van kracht. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 21/04/2018 17.19 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen


  Maandag overgang naar een licht wisselvallig weertype met beduidend lagere temperaturen.
  Uitgifte: 21/04/2018 06.06 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Zaterdag 28 april tot en met zaterdag 05 mei
  Hoogstwaarschijnlijk (rond 80% kans) aanhouden van het (vrij) koele weertype. De kans op droog weer is ongeveer even groot als de kans op een onbestendig weertype.
  Uitgifte: 21/04/2018 06.06 uur LT