Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is half tot zwaar bewolkt en er trekken enkele buien over het land. De middagtemperatuur wordt ongeveer 16°C. De noordwestenwind is overwegend matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

  Komende nacht is het op veel plaatsen bewolkt en komt met name in het noordoosten soms lichte regen voor. In het zuidwesten klaart het af en toe op. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C lokaal in opklaringen tot 11°C onder de bewolking. De wind is landinwaarts westelijk en zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig.

  Zaterdag zijn er wolkenvelden en blijft het op de meeste plaatsen droog. Met name in het zuidwesten breekt de zon ook af en toe door. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16°C in het noorden tot 19°C in het zuiden. De wind komt uit west tot noordwest en is overwegend matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig tot krachtig. In de loop van de middag en avond neemt de wind overal sterk af. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 22/06/2018 11.57 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen


  Aanvankelijk wolkenvelden maar geleidelijk meer zon. Geleidelijk oplopende temperaturen met aan het einde van deze periode waardes van iets boven normaal. Het blijft overwegend droog.
  Uitgifte: 22/06/2018 03.58 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Vrijdag 29 juni tot en met vrijdag 06 juli
  Grote kans (70-80%) op het aanhouden van het overwegend droge weertype. Er is bovendien grote kans (rond 80%) op temperaturen (ruim) boven het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 22/06/2018 03.58 uur LT