Meteo / Weersverwachting nu en straks

Er is niets zo belangrijk dan voor u het luchtruim kiest de actuele weersverwachting te raadplegen. Hier bij Skydance zijn wij bewust van dit feit en hebben op deze pagina diverse bronnen verzameld om actuele weersinformatie te kunnen verstrekken. Op basis hiervan kunt u een gedegen keuze maken of uw geplande vlucht voor vandaag zonder turbulentie zal verlopen.

 • Eerst vooral in het (noord)oosten regen. Vanmiddag opnieuw regen


  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht regent het aanvankelijk nog in het oosten en noordoosten en komen er vooral in het noordwesten eerst enkele buien voor. Van het zuidwesten uit wordt het geleidelijk op de meeste plaatsen droog en klaart het af en toe op. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12°C langs de kust tot 9°C landinwaarts. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig, mogelijk af en toe vrij krachtig langs de kust.

  Vanochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit weer toe en gaat het in het zuidwesten regenen, in de noordoostelijke helft is de zon eerst nog af en toe te zien. In de middag en avond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust krachtig. De middagtemperatuur bedraagt ca. 15°C.

  In de nacht naar donderdag wordt het in het noordwesten geleidelijk droog en klaart het daar mogelijk af en toe op. Elders blijft het bewolkt en regent het van tijd tot tijd. De minimumtemperatuur komt uit rond 12°C. De wind neemt af naar zwak en wordt landinwaarts veranderlijk. In het westelijk kustgebied blijft de wind matig en draait de wind naar west. In het oosten blijft de wind eveneens matig en vanuit een zuidelijke richting.

  Donderdag overdag is er af en toe zon en regent het van tijd tot tijd, vooral in het zuidoosten. De middagtemperatuur komt uit rond 15°C bij een overwegend matige zuidenwind. (Bron:KNMI)

  Uitgifte: 16/10/2019 01.56 uur LT

      

 • Meerdaagse verwachtingen


  Wisselvallig met middagtemperaturen rond normaal. In de loop van het weekend minder wisselvallig.
  Uitgifte: 15/10/2019 04.57 uur LT
 • Lange termijnverwachting


  Dinsdag 22 oktober tot en met dinsdag 29 oktober
  De dagelijkse kans op neerslag neemt weer iets toe naar 50%. De temperatuur ligt waarschijnlijk in de buurt van het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 15/10/2019 04.57 uur LT