Opleidingen / het begint bij Skydance Paramotorschool

De paramotorsport is zich sinds de legalisatie per 4 maart 2004 langzaam aan het ontwikkelen. Sinds die tijd groeit de vraag naar een goede paramotor opleidingen Skydance heeft als KNVvL erkende opleidingsinstantie inmiddels een schat aan ervaring opgebouwd. Er zijn 2 instapniveaus, namelijk die voor de beginner die het paramotor vliegen vanaf het begin moeten leren, maar ook voor de ervaren schermvlieger. Naast deze opleidingen voor paramotor met voetstart, bieden wij ook een complete paramotortrike opleiding aan. Tijdens onze buitenland stages maken we meestal een mix van ervaren paramotoristen en beginners, zodat we allemaal van elkaar kunnen leren.

Je kunt bij ons beginnen met de opleiding zonder enige ervaring. Moet je bij andere scholen eerst een liercursus schermvliegen volgen, bij Skydance Paramotorsport begin je direct aan de manier van vliegen waar je voor gekozen hebt. Namelijk met de paramotor. Onze ervaring leert dat dit de enige juiste manier van opleiden is, namelijk goed, efficiënt en betaalbaar.

Er zijn voldoende paramotors en paragliders in alle denkbare gewichtsklasse beschikbaar. Dus U kunt het maximale uit uw paramotoropleiding halen bij Skydance.