Buitenland Stage / door de bergen, over land, langs de azuur blauwe zee...

Als actieve club van paramotoristen maken we geregeld reizen naar het buitenland. Dit om zowel onder gunstige omstandigheden les te kunnen geven, maar ook om met gebrevetteerde vliegers heerlijk andere vreemde gebieden te verkennen. Door de gezellige en ongedwongen sfeer gaan mensen al jaren achter elkaar mee op deze gezellige en leerzame vakanties.

We regelmatig naar het zuiden van Spanje en Portugal. Hier hebben we enkele vliegstekken waar het vaak goed weer is en we lange tochten kunnen maken langs de kust maar ook overland vliegen kan hier heel goed waarbij de diversiteit van de landschappen je al snel onder de indruk zullen brengen. Enkele foto’s vind je hier.

Mocht je de opleiding willen volgen in het buitenland, de zogenaamde intensieve opleiding, dan wordt alles voor je geregeld. Hotel, vervoer materialen, gids huurauto’s enz. Dit alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Regelmatig plannen we ook een lang weekend richting de Ardennen. Dit is niet zo ver en geeft een heerlijk vakantie gevoel. En verder als er animo is gaan we ook naar diverse buitenlandse meetings.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste paramotor trips kijk dan geregeld onder de knop nieuws en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Een buitenland cursus bij skydance brengt je naar unieke oorden