Introductie / Dus jij wilt leren vliegen?

Skydance verzorgt een complete opleiding paramotor vliegen. Paramotor vliegen is de goedkoopste en veiligste manier van vliegen. Als actieve club van paramotor vliegers maken we geregeld reizen naar het buitenland. Dit om wat meer kans te hebben op mooi vliegweer zodat er onder ideale en gunstige omstandigheden les te geven, maar ook om met gebrevetteerde vliegers heerlijk andere vreemde gebieden te verkennen. Door de gezellige en ongedwongen sfeer gaan mensen al jaren achter elkaar mee op deze gezellige en leerzame vakanties.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook vlieg opleidingen in provincie Zeeland en Noord Brabant

Wie wil er nu niet vliegen? Iedereen heeft er wel eens over gedroomd. Skydance.nl maakt een droom die je al jaren hebt waar. We maken je in een vrij korte periode het vliegen eigen.

Er zijn twee manieren om het vliegen te leren, voetstart (met de motor op je rug), of met een trike.

Als je overweegt om te gaan leren vliegen dan kijk je natuurlijk naar de kosten. Minstens zo belangrijk is dat het klikt met je instructeur. Ook de sfeer bij een club of bedrijf moet je bevallen. Onze ervaring is dat er hele leuke vriendschappen voor het leven zijn ontstaan. De ervaringen van onze leerlingen zijn zeer positief en de meeste komen bij Skydance al jaren vliegen. Het is een hechte familie aan het worden.

Introductie paramotorschool Skydance