Paramotor nieuws augustus 2015

Het weer is de laatste tijd wat gunstiger geworden en we zijn weer volop in bedrijf.

Portugal

We gaan weer naar Portugal.

week 1 is van 4 tm 11 october en staat open voor cursisten.
week 2 is van 11 tm 18 october en is voor gevorderde vliegers
week 3 is van 18 tm 25 october en is n mix van mensen die al wat vluchten hebben gemaakt en gevorderde vliegers.

Wil je in korte tijd je brevet halen of veel vlieguren maken ga dan mee. We verblijven in een luxe hotel direct aan de kust. We kennen de vliegstekken op ons duimpje omdat we er al diverse keren geweest zijn en we kunnen er hele dagen vliegen omdat het de meeste stekken direct aan de kust gelegen zijn. Ook kunnen we je in de beste restaurants laten eten tegen redelijke prijzen.

Wil je meer informatie hierover stuur dan een mailtje naar info@skydance.nl

Elsefly 2015

Ook dit jaar organiseert Pascal weer het Elsefly evenement. Diverse vlieg disciplines komen samen op dit evenement wat elk jaar weer groter word. 24 tm 27 september kan je terecht in Blokzijl. Wil je vliegen dien je jezelf in te schrijven en je papieren in orde te hebben. Maar kijken is natuurlijk ook leuk!

www.elsefly.nl

Simplify X1 adventure

De lichtste paramotor ter wereld staat nu bij ons. 18,5 kg inclusief reserve. Geschikt tot personen van 85kg. Frame en kooi zijn geheel van titanium, composiet propeller en een zeer aangenaam geluid maken deze X1 tot een geweldige machine. Mocht je willen proef vliegen, alleen voor mensen met een brevet, maak dan een afspraak. 06-51004564

Reserve gooi dag

In november wil ik bij voldoende aanmeldingen een reserve gooi en vouwdag organiseren. We zijn nog op zoek naar een geschikte locatie maar we houden je hiervan op de hoogte.

Nieuw: verhuur paramotors en paragliders

Door uitbreiding van het merk Simplify en mijn bedrijfsfilosofie dat je mensen een product moet kunnen laten zien hebben we aardig wat paramotors in de school. Het gebeurd soms dat er 2 of 3 stil staan en dat bracht ons er toe om eens te kijken of er een markt is voor verhuur hiervan. Dit is eventueel te combineren met lessen om te leren vliegen. Wil je eens een andere paramotor of paraglider vliegen, of wil je nog niet overgaan tot aanschaf van een uitrusting dan kan je deze nu dus huren tegen aantrekkelijke prijzen. Heb je interesse stuur dan een mailtje en vraag naar de voorwaarde.