Paramotor nieuws februari 2014

Ook de afgelopen weken is het maar slecht weer geweest. Een enkele goeie vliegdag was er dan wel maar voor cursisten is het niet best geweest. Het probleem is dat als het veld nat is en we een paar keer met de paraglider hebben geoefend, deze nat worden en hun opzet eigenschappen verliezen. We konden dus helaas niet oefenen. Maar we kijken wanneer het weer enigszins goed weer is en we houden jullie op de hoogte wanneer we weer iets kunnen gaan doen.

Skydance Thailand Tour

Morgen vertrekken we naar Thailand. De materialen welke we met een container hebben verscheept is zonder noemenswaardige problemen door de douane gekomen. In totaal vliegen we met 15 vliegers waaronder ook enkele lokale vliegers een Thaise gids en natuurlijk Coen die deze trip mogelijk maakt. De bedoeling is om een 5-tal plaatsen aan te doen. Hier verblijven we elke keer 2 of 3 nachten in een luxe hotel waarna we weer verder gaan. Natuurlijk zullen we de nodige beelden maken zodat we jullie lekker kunnen maken van onze waanzinnige vakantie. Want dat wordt het! Hier alvast een voorproefje:

We gaan gewoon door

De komende weken zitten we veel in buitenland. Toch gaan de lessen gewoon door. Oscar, velen van jullie kennen hem inmiddels al, zal de lessen hier in Nederland verzorgen. Hij is zelf ook KNVvL erkend instructeur en geeft regelmatig les bij mij op het veld alsook tijdens de stages. Hij zal contact met jullie opnemen wanneer en waar er geoefend kan worden en zal zijn enthousiasme over brengen op jullie die vliegen gaan.

Wil je een mooie film zien?

Jean Baptiste Chandelier heeft een mooie film gemaakt met zijn door Adidas gesponsorde Dudek vleugel.

Staat het water je tot aan de lippen?

Geen nood! Zorg dat je niet verder zinkt. Nederland is een waterrijk land en ook tijdens de stages vliegen we geregeld aan de kust. Skydance is importeur van Powerfloat reddingsvesten welke speciaal gemaakt zijn voor de universele paramotor. Het U-shape vest kan eenvoudig om je frame van je paramotor bevestigd worden. Het heeft een drijfvermogen van 150KG en is zelf opblazend. Daarnaast leveren we ook de 2Be Sure. Dit is een reddings artikel wat op verschillende manieren aan je paramotor bevestigd kan worden en de XL versie is geschikt voor trikes tot 350KG. We hebben nog enkele U-shape vesten op voorraad liggen die weg mogen voor € 175,- Normale prijs is € 235,- maar OP is OP!

cropped-Powerfloat-Banner-1

www.powerfloat.com.au/cms/