Paramotor nieuws februari 2017

Nieuwe Dudek paraglider Report air

Dudek heeft weer een nieuwe paraglider ontwikkeld. De vraag kwam van mensen die vaak foto’s of films maakte vanuit hun paramotor om een zeer stabiele paramotor vleugel te ontwikkelen die hiervoor geschikt zou zijn. Dudek heeft terug gegrepen op het verleden van de Action en Reaction paragliders. De Report Air heeft de stabiele eigenschappen van deze vleugels in combinatie met het tegenwoordige makkelijke opzetten van de paragliders. De eerste kritieken zijn lovend.

Onze Catalogus: https://skydance.nl/product/dudek-reportair-paraglider/
Website Fabrikant: http://www.dudek.eu/en/paramotor-ppg/reportair.html

Universal 1.1

Universal 1.1 is de vernieuwde versie van zijn voorganger de Universal. Risers die ge upgrade zijn, en nieuwe kleuren in het 4 elementen spectrum. Dominico stof is vervangen door Porcher en de kleuren van de lijnen zijn gewijzigd zodat deze ook aan de PMA standaard voldoen. Al met al maakt het de Universal 1.1 simpeler en comfortabeler dan zijn voorganger waarbij de basis ongewijzigd is.

Onze Catalogus: https://skydance.nl/product/dudek-universal/
Website Fabrikant: http://www.dudek.eu/en/paramotor-ppg/universal-1.1.html

Nieuwe Simplify X2 MVL SL Motor

De tendens in de paramotor scene is op het moment steeds lichtere motoren te bouwen met meer vermogen. Simplify heeft hier op ingespeeld met de X2 MVL SL (HE MVL Super Light) motor. De motor weegt compleet 20,9kg en heeft maar liefst een stuwdruk van 70kg. Tank inhoud 8-12-18 liter maken dit een machine die in een breed gewichts bereik ingezet kan worden.

Onze Catalogus: https://skydance.nl/product/simplify-x-adventure/
Website Fabrikant: http://simplify-ppg.com/x2/

Stage Spanje

Eind maart, begin april 2017 gaan we weer enkele weken naar Zuid Spanje. De vraag was om weer eens een andere plaats aan te doen en hier spelen we als Skydance team graag op in.

2 jaar geleden zijn we al eens op deze vliegstek geweest. Direct aan zee en toch niet in het mulle zand. Een zeer goed restaurant op loopafstand en een kundige gids met officiele toestemming om te starten en te landen. We verblijven in een luxe hotel op slechts een paar kilometer van de start plaatsen. Wil je mee om je opleiding een boost te geven of om heerlijke tochten te gaan vliegen, stuur dan een mailtje naar info@skydance.nl