Paramotor nieuws juli 2013

Slecht voorseizoen.

Hadden we een slecht voor seizoen, de laatste weken wordt dit dubbeldik goed gemaakt met bijna elke dag vliegen. Veel cursisten hebben grote vorderingen gemaakt en staan op de nominatie geëxamineerd te worden.

Onbekend maakt onbemind!

Daarom gaan we vanaf heden meer en meer aandacht geven aan de paramotorshop. Want Skydance levert alle materialen, opties en reserve onderdelen voor het paramotor vliegen.

Sinds kort leveren wij de Powerfloat reddings systemen. De Powerfloat onderscheid zich door de universele maatvoering zodat dit reddingsvest op alle paramotors netjes gemonteerd kan worden. Leverbaar in U-vest vorm, maar het 2B safety systeem kan erg makkelijk aan je trike bevestigd worden. Neem contact op voor de prijs.

http://powerfloat.com.au/cms/

http://powerfloat.com.au/cms/?page_id=2

cropped-Powerfloat-Banner-1

 

Skydance paramotorreis Portugal

Week 38 en 39 gaan we weer naar Portugal. De eerste week gaan we met cursisten en de 2de week wordt de week voor de gevorderde vliegers. Wil je mee als cursist om je opleiding in 1 keer af te ronden kan je je aanmelden op info@skydance.nl De week van de gevorderde vliegers zal weer bol staan van de vlieg activiteiten. We hebben diverse start en landings plaatsen zowel aan de kust als in het binnenland. We verblijven weer in een luxe hotel direct gelegen aan zee en op 200 meter is er al een start en landings plaats voor gevorderde vliegers. De kosten zijn een beetje afhankelijk van het aantal aanmeldingen, maar heb je interesse dan hou ik je op de hoogte.

Skydance paramotorreis Thailand

In samenwerking met een nederlandse vlieger die in Thailand woont, gaan we in januari naar Thailand om 2 weken te vliegen. We nemen onze eigen motoren mee die verscheept gaan worden in boxen van 120x80x150. Ticket, hotel, gids en transport wordt allemaal geregeld, alleen moet je zelf een houten krat maken om je materialen in te verschepen, maar we kunnen dit waarschijnlijk combineren met de diverse vliegers.

De bedoeling is dat we 2 weken daar naar toe gaan. Om de 2 dagen verkassen we naar een ander gebied en crossen zo een gedeelte van Thailand door. Op het laatst gaan we weer terug naar de thuis basis om nog wat te vliegen en de materialen op te ruimen en onze vrouwen te ontmoeten.

Ook voor de vrouwen wordt er een trip georganiseerd. Jolanda is bezig om te kijken wat er zoal te doen is en later komen we met meer gegevens hierover. Voor de vliegers zal de trip rond de € 2500,- kosten.