Paramotor nieuws maart 2015

Het blijft maar nat en waaien, maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten. Hieronder een paar punten waar ik erg druk mee ben of ben geweest.

In de afgelopen wintermaanden is er weinig gebeurd. Ik ben eind november naar Thailand vertrokken om commercieel tandems te gaan vliegen voor een Thaise club en heb daar 10 heerlijke weken gevlogen en genoten. 30 graden betekent op je slippers en in je korte broek lekker vliegen. Was een geweldige ervaring die misschien nog weleens over gedaan wordt.

Stage Griekenland maart/april 2015

De stage Griekenland zit ver vol. We gaan in totaal 3 weken en meerdere vliegers hebben zelfs aangegeven dat ze meerdere weken mee willen. Komt natuurlijk omdat we altijd leuke groepen hebben en we er alles aan doen om je zoveel mogelijk te laten vliegen. Het contact met mn Griekse collega’s verloopt goed, en mn voor gevoel zegt me dat we een paar TOP weken gaan krijgen waarbij we ons suf zullen kunnen vliegen. De weken zitten aardig vol en wil je nog mee dan dien je razendsnel te beslissen door me een mailtje te sturen info@skydance.nl

Deze weken staan open voor gevorderde en beginnende vliegers

Nieuw merk in de Skydance stal

Al jaren ben ik een tevreden importeur van Adventure paramotors. Back up is goed en motoren kennen weinig tot geen problemen. Echter het gamma van de Adventure paramotors is in ons land beperkt omdat we dienen te vliegen met een goed gekeurde motor en Adventure heeft niet alle motoren gekeurd. Wil niet zeggen dat het er minder goed om vliegt, maar ik zocht een merk erbij waarbij ik elke vlieger, groot en klein, licht en zwaar van een op maat gemaakte paramotor kan voorzien die ook gekeurd is.

Om een lang verhaal kort te houden, ik ben afgelopen week importeur geworden van Simplify paramotors voor de BENELUX. Vorige week ben ik deze jongens tegen gekomen op de beurs in Duitsland en ondanks dat ik al jaren mee draai in deze wereld werd ik dol enthousiast. Wat een prachtige motoren!!! Maar dat alleen is niet belangrijk, ook het contact en de after sales spelen een grote rol. Wat heb je aan een paramotor waar geen onderdelen van te verkrijgen zijn of waar je een tijd op moet gaan wachten. Dat zal niet snel gebeuren bij deze jongens. De eerste bestellingen zijn gedaan en volgende week hoop ik een grote klap te horen als alles op de deurmat ploft.

Waarom Simpify:

-20 jaar ervaring in de vliegwereld
-Moderne techniek
-Compleet gamma en EAPR gekeurd
-Top design
-Materialen RVS gepolijst, gepoedercoat en Titanium
-Makkelijk op te bouwen en te transporteren
-Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
-De lichtste paramotor op de markt vanaf 17,1kg incl harnas en prop!

Als je durf klik maar eens op de link simplify maar je bent gewaarschuwd

De eerste 2 mensen die een Simplify motor aankopen krijgen een mooie aanbieding op materiaal of op de opleiding. info@skydance.nl

Het wil natuurlijk niet zeggen dat ik stop met Adventure. Absoluut niet.