Paramotor nieuws mei 2016

Het is eventjes rustig geweest van het Skydance front maar dat betekend niet dat we hebben stil gezeten. Het seizoen komt aarzelend op gang maar we hebben toch alweer lekker kunnen vliegen de afgelopen weken.

Griekenland april 2016 1 groot succes nummer.

3 weken zijn we in Griekenland geweest. We hebben 3 weken aan een stuk kunnen vliegen. De eerste week was het nog wat koud maar langzaam aan werd het warmer totdat we zelfs hele dagen in onze korte broek en T shirt konden rondlopen. Met de gevorderde hebben we leuke trips kunnen maken met links en rechts een lunch tussendoor. De cursisten hebben ook maximaal gevlogen en in combinatie met de geweldige sfeer waren het weken die zeker een vervolg gaan krijgen. De terug reis verliep niet geheel zonder problemen. In totaal 3 klapbanden en n kapot wiellager van de aanhanger maakte de reis wat langer. Inmiddels liggen er nieuwe banden, velgen en nieuwe lagers rondom op de aanhanger dus we zijn er weer klaar voor.

Kijk op de link voor wat foto’s https://skydance.nl/nieuws/fotoreportage/ Filmpje volgt nog maar even geduld.

Portugal september/oktober 2016

We hebben een nieuwe stek in Portugal gevonden. Iets zuidelijker dan waar we eerst zaten zo ongeveer 120kilometer onder Porto. We zijn er al enkele keren een dag geweest, maar nu wordt het tijd om daar de boel eens een paar weken op z’n kop te gaan zetten. Zoals gewoonlijk zitten we rechtstreeks aan de kust zodat we de hele dag kunnen vliegen. Het veld ligt net achter de duinen en bestaat uit kort gemaaid gras! Dus geen zand in je scherm of een versleten prop. Het start veld beschikt over n toilet, stromend water en zitjes met parasols zodat we ook n keer uit t zonnetje kunnen zitten. Diverse barretjes op loopafstand maar we kunnen ook een stuk vliegen en landen bij de diverse strand tenten om te gaan lunchen. Het vlieg gebied is erg ruim. Kilometers lange stranden met af en toe wat dorpjes en stadjes zodat we ongelimiteerd laag kunnen vliegen. Het binnenland is vrij vlak met op de achtergrond wat bergen zodat we ook diverse overland vluchten kunnen maken.

Er zijn al aardig wat aanmeldingen dus wil je mee? Laat het zsm weten.
Klik hier voor de informatie flyer Paramotor stage Portugal 2016

Alvast een kleine impressie wat ons te wachten staat 😉
TIP! Video full-screen, boxen hard aan en waan jezelf over dit paradijselijke gebied….


 

Simplify paramotors

Een directe hit op de Nederlandse markt. Circa 1,5 jaar geleden kreeg ik de rillingen van deze pracht machines. Nu draaien we al een tijdje mee maar ik was hier toen erg van onder de indruk en ik ben blij met dit prachtmerk dat ik doe voeren in de Benelux. Gezien de vele positieve reacties van de mensen die voor t eerst n Simplify motor zien, blijkt wel dat mn gevoelens juist waren want hoe je het ook wendt of keert, je kan er niet meer omheen. Afwerking is geweldig, service is meer dan goed, sterk, licht en vermogens voor elk gewicht.

Ondanks dat er in Duitsland geen paramotor (onder de 120KG) meer gekeurd hoeft te worden, keurt Simplify alle motoren om er een kwaliteitseis aan te kunnen hangen. Zo is afgelopen week de XT one trike ook weer goed gekeurd met de Airmax motor. Dit is een zeer sterke motor voor de zwaardere vliegers of voor op de trike.

We hebben al ‘veel’ mensen blij kunnen maken met dit geweldige product en er zitten er nog een paar met smart te wachten.

Klik hier voor de actuele Simplify Brochure