Paramotor seizoen 2013 gaat van start

De zomer is dan eindelijk in aantocht. We hebben niet veel dagen kunnen benutten voor het vliegen helaas. Vaak harde wind en natte velden. Ook zijn we veel in het buitenland geweest waar ik heb leren vliegen met een delta met een boot eronder.

Opleidingen 2013

Vanaf volgende week gaan we het lessen hier in Nederland weer op pakken. We starten met de beginners opleiding en mensen die hun opleiding willen afronden zijn ook weer van harte welkom. Je kan een mailtje sturen naar info@skydance.nl

Je vliegt al een tijdje maar je hebt het gevoel dat er op een veilige manier meer uit te halen moet zijn om je plezier en je zekerheid te vergroten.

Vrijdag 14 en zaterdag 15 juni wil ik weer een gevorderde opleiding geven. Deze 2 daagse cursus is ervoor om eens door een andere bril naar je start en landingstechnieken te laten kijken. We gaan nieuwe start methoden beoefenen, we bespreken de voor en nadelen van reflex schermen en we gaan die dingen doen die je graag nog eens onder begeleiding wilt oefenen. Deze gevorderde cursus is voor iedereen die al een tijdje vliegt, maar eigenlijk een stapje hogerop wil komen. Ook bestaat de mogelijkheid om eens met een andere paraglider te vliegen.

Kosten voor deze 2-daagse opleiding zijn € 185,- Wil je hieraan mee doen kan je je aanmelden bij info@skydance.nl je wordt dan op de hoogte gehouden via de mail.

Ardennen weekeinden

In het komende jaar gaan we weekeinde organiseren in de Belgische Ardenen. We vertrekken dan vrijdagavond en gaan zaterdag en zondag vliegen. Zeker geschikt voor mensen die hun opleiding een boost willen geven. Wil je hier aan mee doen kan je je aanmelden bij info@skydance.nl

Verkoop accessoires

Veel van jullie wisten het al, maar bij veel mensen is het onbekend dat Skydance ook alle accessoires levert voor het vliegen. Zo hebben we een ruime voorraad helmen, vlieg overalls, hoogtemeters, en radio’s op voorraad. Tevens leveren we ook PH registratie letters. Wil je iets aanschaffen voor het komend vliegseizoen dan ben je van harte welkom.

Sinds kort leveren wij de Powerfloat reddingssystemen. De Powerfloat onderscheid zich door de universele maatvoering zodat dit reddingsvest op alle paramotors netjes gemonteerd kan worden. Leverbaar in U-vest vorm, maar het 2B safety systeem kan erg makkelijk aan je trike bevestigd worden. Neem contact op voor de prijs.

cropped-Powerfloat-Banner-1